VÅRT EGET DREAM TEAM INSPIRERAR MED FÄRG!

Boka din plats idag!

Jenny och Linnéa inspirerar med färg!

I år fokuserar Gocciani Education Team på Luxury Hair Pro som under de senaste åren har fått sig ett riktigt uppsving i både utseende, bredd och styrka. Vi kommer att visa upp härliga glansiga färger ihop med roliga och användbara färg- och klipptekniker samt fina, enklare stylingar. Gocciani Education Team kommer att prata om trenderna för vår/sommar 2020 och även visa upp delar ur vår nya kursmeny från Gocciani Academy.

Jenny Balchin utbildade sig till frisör 2002 och har sedan dess jobbat både som frisör, colorist, utbildare och har även varit delaktig i olika kreativa team. Hennes passion är färg och hon vet att man aldrig blir fullärd inom detta yrket, så att våga testa är Jennys motto i både branschen och i livet.

Linnéa Beijar började som frisör 2001. Hon har drivit eget, jobbat utomlands och utöver gesällbrev och mästarbrev har hon även en pedagogisk examen i bagaget. Hennes driv för att alltid bli bättre speglar av sig på dem hon utbildar. Hon brinner för att lära ut och inspirera både inom klipp, färg och styling.